sâmbătă, 17 martie 2012

lora...cea mai tare!

Lora
Laura Petrescu, sub numele de scenă Lora, s-a născut în Vaslui pe 23 iulie 1982. După ce a fost o elevă silitoare la şcoala numărul 7 din Galaţi şi la liceul "Sf. Maria", ea s-a orientat către muzică. Lora a devenit cunoscuta după participarea la concursul TV Star Factory în anul 2004, dar au fost necesari încă doi ani pentru a se lansa în muzică.
În 2006 a format trupa Wassabi, sub îndrumarea lui Marius Moga. Trupa a debutat cu piesa "Have some fun with 21", imnul Radio 21 din acel an. Postul de radio era lider absolut al audienţelor din Bucureşti iar asocierea a adus notorietate şi multe contracte fetelor din trupă.
În 2007, Wassabi a participat cu "Do the tango" la selecţia naţională Eurovision Song Contest şi tot în acelaşi an, alături de Morandi cu piesa "Crazy". Deşi fanii au susţinut piesele, ele nu au ajuns să reprezinte România la Eurovision.
Urmează o perioadă în care Wassabi lansează noi piese, dintre care doar "Şi m-am îndrăgostit" se mai face remarcată.
Pe data de 1 aprilie 2009, Lora se desparte de trupa Wassabi şi porneşte pe un nou drum.
După o pauză de aproape 8 luni, după momentul despărţirii, Lora decide ca este timpul să revina în industria muzicală şi participă la ediţia din 2010 a concursului Eurovision cu piesa "Come along". O cântă în duet cu Sonny Flame şi adună 10.000 de voturi din partea publicului. Din păcate pentru Lora, nu a fost suficient şi ratează ocazia de a reprezenta România la Eurovision Song Contest 2010.
Nu se descurajează şi ajunge să cânte alături de Sensor în deschiderea concertului Faithless din 2010 de la Bucureşti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu