vineri, 9 martie 2012

barfe..,

Moni, geantă roz de 50.000 de dolari

Monica Gabor este răsfăţată de iubitul chinez cu daruri scumpe. De ziua ei de naştere, fosta doamnă Columbeanu a primit de la "Mr. Pink" o geantă de colecţie în valoare de 50.000 de dolari, scrie .
  Moni, geantă roz de la Mr. Pink
Moni, geantă roz de la Mr. Pink
O prietenă a Monicăi le-a declarat jurnaliştilor de la Click că Poşeta Hermes, roz, a fost achiziţionată la o licitaţie cu circuit închis, contra unei sume de aproximativ 50.000 de dolari.
"Moni a fost foarte încântată", a povestit prietena fostei doamne Columbeanu.
Vedeta şi-a afişat cu mândrie geanta încă de săptămâna trecută, când a venit în România. A asortat-o la ţinutele ei la toate ieşirile de până acum, chiar şi la tribunal, când a avut o nouă înfăţişare în procesul pentru custodia fetiţei ei, Irina.
Preţul unei genţi de la această firmă este de obicei cam de zece ori mai mic, însă aceasta este una specială. Conform unor specialişti din domeniu, pielea de o asemenea culoare este aproape imposibil de obţinut, deci şi realizarea unei genţi roz este destul de anevoioasă.


Vica Blochina, amanta lui Pițurcă, s-a dat și la internaționalul Cristi Chivu

După ce presa a scris că frumoasa Vica Blochina, amanta lui selecționerului Victor Pițurcă, cel cu care are și un băiețel, ar fi avut o relație cu un alt fotbalist, Juan Carlos Toja, iată că noi amănunte picante din viața blondei ies la iveală.
 Potrivit site-ului barfazilei.ro, Vica Blochina ar fi încercat să îl seducă pe internaționalul Cristian Chivu, în urmă cu mai mulți ani.
Totul s-ar fi petrecut într-un club de noapte din Capitală, unde se afla Chivu. Blonda lui Pițurcă ar fi pus ochii pe el și a ar fi început sa danseze lasciv pe lângă fotbalist.
Cu toate aseta, Cristi nu a căzut în mrejele Vicăi. Și nu pentru că aceasta nu ar fi fost pe placul lui, ci pentru că la vremea aceea internaționalul se iubea cu Maria Marinescu. În plus, potrivit aceleiași surse, fotbalistul știa că Vica este amanta lui Pițurcă.
Citește și:
Uite ce băiat frumos are Piți cu Vica Blochina! FOTO
Victoria Blochina, balerina lui Victor Piţurcă, este dispusă să încingă, contra cost, imaginaţia bărbaţilor: «Aş poza nud doar pentru bani mulţi»



Românii au talent | O trupă de dansatori surzi a făcut-o pe Andra să plângă 

Incredibil! ”No limit”, o trupă de dansatori cu totul speciali au reuși să șocheze în cadrul emisiunii ”Românii au talent”.Tinerii au arătat că, în ciuda faptului că sunt surzi, pot fi foarte buni.
Chiar dacă nu aud muzica tinerii din trupa "No limit"au arătat, în cadrul emisiuinii "Românii au talent"că înt-adevăr nu există limite atunci când îți dorești cu adevărat. Ei au reușit să uimească pe toată lumea prin talentul lor. Cu foarte multă muncă și multă voință au demonstrat că sunt niște dansatori foarte buni.

"Ați dansat mai ritmic decât mulți dansatori pe care i-am văzut în viața mea. Nu ați ieșit nici măcar cu un pas din ritm. Vă mulțumesc. Sunteți fantastici", a declarat Mihai Petre, cel de care le era cel mai teamă tinerilor.

Andra a fost însă cea mai emoționată și nu și-a putut stăpâni lacrimile.
"Nu pot să vă spun cât de mult vă apreciez. Am și eu în familie o persoană la fel ca voi. Vă iubesc", a spus Andra la rândul ei.
Noul sezon al emisiunii-concurs Românii au Talent a adus în atenţia telespectatorilor momente intense, care fie au stârnit râsul, fie au smuls lacrimi. Vezi aici cele mai tari momente de până acum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu